top of page

KRISTEN SNYDER

Musician & Artist
TCM Acupuncturist and Ayurveda health consultant
Professor in Quality Management

 

Jag är en mångsysslare som drivs av nyfikenhet kring hur vi kan förstå sambandet mellan oss och naturen för att skapa en inre och yttre balans hos individen, i organisationer och i samhället.

 

I 2008 started jag K-KulturCreations för att erbjuder tjänster till företagsledare och personalen för att stödja en hållbar kvalitetsutveckling med hänsyn till människor och samhället. Konceptet i K-KulturCreations är att integrera konstnärliga verktyg from musik och design med processer, teori och verktyg från ledarskapsutveckling ur ett systemiskt perspektiv som främja kreativitet och välmående hos individer och företag. 

Jag är Professor i Kvalitetsteknik med inriktning mot ledarskap och organisationskultur; samt utbildad musiker med många års erfarenhet av små och storensembler; samt certifierad Ayurvediska hälsorådgivare och TCM Akupunktör. Utöver det har jag en hundflock med siberian huskies som inspirera och informera mig om ledarskap, naturen, balans och harmoni. 

Jag hoppas kunna delar av mig min erfarenhet och perspektiv för att hjälpa dig och ditt företag åstadkomma en arbetsmiljö som präglas av glädje, harmoni och kreativitet. 

bottom of page